Vår verksamhet


Dahlkar Bygg AB är ett familjeföretag som utför renovering, om- och tillbyggnationer samt erbjuder fastighetsservice i hela Storstockholm. Vi åtar oss uppdrag från privatpersoner, företag och kommuner. Vårt mål är att utföra våra uppdrag till högsta kvalitet och ge den bästa servicen på alla våra projekt, stora som små!
För att kunna leverera ett slutresultat som till och med är bättre än vad kunden kan förvänta sig samarbetar vi med specialister inom branschen. Det är allt från elektriker, rörmokare, plåtslagare mm.

Du kan anlita oss för totalentreprenad för bla köksrenovering och badrumsrenovering mm. Vi utför all typ av golvläggning, målningsarbeten både inne och ute, samt byggnation av innerväggar och uteplatser mm. Några andra tjänster vi erbjuder är bla fastighetsskötsel, bostadsanpassning, fasadrenovering mm. Du kan till och med kontakta oss för att montera ihop möbler, hänga upp hyllor, tavlor och gardinstänger. Inga jobb är för stora eller små för oss.

Under själva byggnadsarbetet gör vi allt för att våra kunder ska ha en väl fungerande vardag, då vi vet hur byggdamm kan påverka omgivningen. Inte minst astmatiker, allergiker och husdjur. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi är proffsiga, att vi för en dialog med dig som kund och att kundnöjdhet är A och O för oss. Vi är företaget för dig som gillar tydlighet och ett företag som ser till att ditt hem är rent och städat. Inte bara efter projektet är klart, utan efter varje arbetsdag. 

Info

  • Momsreg.nr/VAT-nr SE556954873701
  • Organisations nr 556954-8737
  • Bankgiro 522-1916
  • Plusgiro 695622-1
  • Innehar F-skatt & erforderliga försäkringar